Nate Diaz benézett McGregor bulijára (videó)

Nate Diaz benézett McGregor bulijára (videó)


Whassup homie?


Conor McGregor vasárnap hajnalban történelmet írt azzal, hogy Eddie Alvarez kiütésével egyszerre vált két súlycsoport világbajnokává a UFC-ben. A kisebbik Diaz tesó, - aki jelenleg a UFC könnyűsúlyú ranglistáján a negyedik helyen áll - pedig váratlanul megjelent McGregor győzelmi afterpartyján.Lehet, hogy emlékeztetni akarta Conort, hogy ő volt az utolsó, aki legyőzte őt? A legendás Marquee-ban rendezett bulin mindenesetre balhé nem történt, Nate csak benézett.

Diaz, aki a UFC 196-on kopogtatta McGregort, de a 202 visszavágóján alul maradt ellene pontozással, minden bizonnyal egy harmadik meccsben reménykedik, de kicsi az esélye, hogy Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson előtt mérkőzzön a UFC legnagyobb sztárjával.

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy a jövőre apává avanzsáló McGregor, - aki jelenleg a pehely- és a könnyűsúly UFC-világbajnoka egyben - mikor tér vissza a GYES-ről.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá