Nate Diaz: a Tyron Woodley elleni meccs a legjobb opcióm a visszatérésre
MMA

Nate Diaz: a Tyron Woodley elleni meccs a legjobb opcióm a visszatérésre


A legjobb a történetben az, hogy mindketten akarják a meccset.


Mi kell ahhoz manapság, hogy két népszerű MMA harcos összekerülhessen egymással a UFC-ben? Az, hogy mindketten "kívánják" a másikat (no homo). A súlycsoporton belüli ranglista már a kutyát sem érdekli. Ha ezt vesszük alapul, akkor már készpénznek lehet venni a Woodley vs. Diaz váltósúlyú címmérkőzést.

Ugyanis mind a bajnoknak (Woodley), mind a kihívónak (Nate) tetszik az ötlet, hogy egymásnak rontsanak az Oktagonban. Diaz az ESPN-nek nyilatkozta tegnap, hogy összemérné erejét Tyron-nal, lehetőleg a UFC 226-on, amit Las Vegasban, július 7-én rendeznek. Nézzük, mit is mondott pontosan Nate:

”Lassan már ott tartok, hogy hánynom kell attól, hogy nem bunyózok. Én sem leszek fiatalabb. Kitweet-eltem, hogy májusban vagy júniusban már visszatérnék, de direkt nem írtam, hogy ki ellen, mert akkor még nem döntöttem. Most viszont tudom, hogy Woodley a legjobb opcióm.”Woodley legutóbb tavaly júliusban százmilliószor verte vissza Demian Maia földreviteli kísérleteit, a világ egyik legunalmasabb meccsén, sűrű füttykoncert közepette. Ennek ellenére nagyon népszerű, hiszen ő a váltósúlyú bajnok a UFC-nél. Volt már korábban szó a Woodley vs. Diaz meccsről, decemberre akarták leszervezni – ez a szép terv meghiúsult, de legalább jutott ideje a bajnoknak arra, hogy végre beütemezze sokáig halogatott vállműtétét.


Diaz nagyon tudjuk jól, ki ellen bunyózott utoljára, kétszer is, úgyhogy elég jó kis vérfrissítés lenne, ha nem egy harmadik meccset látnánk (bár elismerem, az se lenne rossz), hanem új ember ellen harcolhatna a fiatalabbik Diaz tesó. De nm csak emiatt nem jött ltére még a harmadik meccs, ami mindent eldönthetne kettejük között, hanem azért is, mert Conornak jelenleg legalább annyi opciója van most, mint amennyi földreviteli kísérlete volt Demian Maiának Woodley ellen.Szólj hozzá