Nagyon megromolhatott a viszony Conor McGregor és edzője, John Kavanagh között
MMA

Nagyon megromolhatott a viszony Conor McGregor és edzője, John Kavanagh között


Aki olvasta a Győzz, vagy tanulj! című könyvét, az szerintem instant John Kavanagh fan lett. Conor edzője bevitt minket, olvasókat a kulisszák mögé, és részletezte, milyen közös élményeik voltak honfitársával ketrecen belül és kívül egyaránt.

Lehet, hogy a virágzó együttműködésnek a Khabib elleni vereség vetett véget?

Én erre tippelek, méghozzá a következő miatt: miután Conor kikapott Nurmagomedovtól, hosszú Instagram-posztban írta le a véleményét a meccsről, és többek közt ez is elhangzott tőle:

"Tanulságok.
Senkire se figyelj, csak magadra a képességeidet illetően.
Te vagy a saját univerzumod mestere.
Én ennek a mestere vagyok.
A saját tanácsomat kell megfogadnom."

Aki tud olvasni a sorok között, az kitalálhatta, hogy Conor nem volt elégedett az edzői tanácsokkal, amiket kapott. Többször is hangoztatta mind John, mind Conor, hogy az edzőtábor során védekezésre építették a stratégiát, nem támadásra, és ez eltérő a szokásostól. Azt is hallottuk a legendás edzőtől november végén, hogy a Khabib elleni vereség óta nem beszélt személyesen Conorral.

Teóriámra ráerősített az a friss Kavanagh-nyilatkozat is, amit a  Sunday Independent-nek adott. Idézem:

“Meg kellene győznie Conornak, hogy megint felkészítsem. Imádtam a közös kalandjainkat, de egy elég erős indokra lenne szükségem tőle ahhoz, hogy folytassam vele. Lehet, hogy ez a Nate diaz ellen bunyó lenne., mert megígérte, hogy lesz egy harmadik meccs is. Lehet, hogy ez a bizonyos indok egy visszavágó lenne Khabib ellen. De ha azt mondja Conor, hogy azért bunyózik egy harcossal, mert azt mondták neki, hogy vele bunyózzon, akkor azt mondanám neki, hogy 'sok szerencsét hozzá'.


Kavanagh azt mondta McGregor családja, illetve a Khabib ellen elszenvedett leütés miatt vonakodik egy újabb felkészítéstől:


“Van egy felesége, és már két gyermeke, és nem szeretném, hogy több ütést nyeljen be, mint amennyit kell. Khabib egy olyan ütéssel találta el, amilyennel még senki a karrierje során. Még Superman is belassul néha."Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá