Nagy bajban a Power Slap, alig kíváncsiak rá az emberek

Nagy bajban a Power Slap, alig kíváncsiak rá az emberek


Dana White pofozópromóciója nézettsége erőteljesen... lecsappant (haha).

Dana White nemrég indította útjára a Power Slapet, ami az elején nagyon jó számokat produkált. Úgy néz ki, a nagy nézettség csak az újdonsága varázsának volt köszönhető, és az emberek gyorsan ráuntak erre a "sportra", vagy elszörnyedtek tőle.

A UFC elnöke azt mondta, szerinte a személye miatt csappant le a promóció népszerűsége:
“Minden negatív komment, ami a Power Slap-re érkezik, miattam van. Nem a pofonokat bírálják, hanem engem. Rossz helyzetbe akarnak hozni engem, és azért írogatják a negatív kommenteket. Ez a sport 2017 óta létezik és van fent az interneten, én legalábbis ekkor találkoztam vele először ilyen formátumban. Egy videót 350 millióan látták, és oda nem irkálgattak negatív kommenteket. A pofozóbajnokságok tök jól mentek addig, amíg én bele nem fogtam, és érdekes módon most szaporodtak el a negatív kommentek.”

Nos, a promóciónak valóban nem tett jót, hogy Dana White és felesége pofozkodásáról épp az első gála megjelenésekor kerül ki a videófelvétel.

Sokan aggódnak a PS atlétái egészsége miatt, Dana erre azt válaszolta, hogy szigorúan ellenőrzik őket az orvosok a meccsek előtt és után is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá