Na nehogy már a hattyú verje el a kalapácsot!
MMA

Na nehogy már a hattyú verje el a kalapácsot!


Pedig így volt. Cub SWANson a saját játszmájában verte meg Artem Lobovot egy őrületesen jó, rekordoktól duzzadó gálán. Kapaszkodjatok, jövünk az összefoglalóval.A Nashville-ben rendezett Fight Night 108 főmeccsén Conor McGregor haverja és edzőpartnere, Artem "Az Orosz Kalapács" Lobov és Cub Swanson – akinek valójában nem hattyú, hanem Gyilkos a beceneve – csapott össze pehelysúlyban. Igazából egyik sem bírt el a másikkal, az 5x5 menetre tervezett meccs végigment. Gyilkosság tehát nem történt rajta, ettől függetlenül érdemes végignézni. Lobovnak talán az első menet ment a legjobban, bár Swanson is partiban volt bele, nagyrészt álló bunyót hoztak a srácok. A bemelegítést követően Cub vette át az irányítást, még ha ez nem is azt jelentette, hogy a saját akaratát tudta érvényesíteni.


Swanson támadásai rendre betaláltak, leállt verekedni az orosszal, aki ennek örülni szokott, de most valahogy nem jöttek be a számításai, bekapott többek között egy gyönyörűen pördülő könyököst és egy fejrúgást is.


A harmadik menet Lobov szempontjából szörnyű volt, hatalmas ütéseket kapott be, Cub nagyon közel volt ahhoz, hogy TKO-s győzelmet arasson, de az oroszt kemény fából faragták, és nem adta fel a küzdelmet, pedig bal szemhéja csúnyán megsérült. Ő tényleg olyan, mint egy kalapács: elnyűhetetlen. Csak később derült ki, hogy Swanson összesen 209 szignifikáns támadást helyezett el Artem testén, ezzel új rekordot állított fel a pehelysúlyban.


Swanson (25-7) végül egyhangú pontozásos győzelmet aratott, majd elmondta, hogy szeretne kapni egy esélyt a címszerzésre a Jose Aldo vs. Max Holloway győztese ellen. Conor McGregor is megszólalt a közösségi médiában Lobov (13-13-1, 1 NC) legyőzése kapcsán, azt írta, hogy büszke barátjára, aki egy nagyszerű karrieren van túl, és hogy eddig még soha, egy kihívástól sem futamodott meg.Al "Raging" Iaquinta vs. Diego Sanchez


Az előmeccsen több mint két éves kihagyás után tért vissza Al Iaquinta – de még hogy! Az egy ideje ingatlanosként munkálkodó, mocskos szájú amerikai rögtön az első menetben, 1:38 alatt kivégezte honfitársát, Diego Sanchezt, megszerezve ezzel élete 3. KO-ját, ami messze a legbrutálisabb volt. Iaquinta bal kezét akár hátra is lehetett volna kötni, a kiütést a jobb kezével érte el, többször is a földre küldte ellenfelét.Raging Al újra rászolgált becenevére. Miután kiderült, hogy a finisért nem kapott 50 ezres bónuszt a UFC-től, konkrétan elküldte az egész promóciót a jó kurva anyjába:


Nem tudni, mi lesz vele ezek után, ezt nyilatkozta Brian Stann-nek arra a kérdésre, hogy hogyan tovább:
“Nem tudom. Most házakat adok el. Ha el akartok adni egy házat, keressetek meg!" – üzente a nagyvilágnak. Marketingből ötös, de mi inkább a ketrecben, nem házakban látnánk szívesebben Raging Al-t.Von Saint Preux


Miután Ovince Saint Preux sorban elvesztett három meccset (Jon Jones, Jimi Manuwa és Volkan Oezdemir tették el láb alól), a tehetséges atléta visszatért az élők sorába. Olyannyira, hogy egy új rekordot is felállított, ami valószínűleg évekig tartja majd magát. OSP a Jason Von Flue-ról elnevezett von flue fojtással végezte ki a brazil Marcos Rogério de Lima-t a második menetben. A nyakatekert technikát először Jason tudta megcsinálni a UFC-ben, még 2006-ban, de azóta OSP feljebb tette a lécet: először Nikita Krylovot (UFC 171), majd most Lima-t végezte ki "von flue-val, amit ezek után inkább Von Saint Preux-nak kellene hívni.Jake Ellenberger vs. Mike Perry

A főkártyának hatalmas lendületet adott Mike Perry, aki egy embertelen könyökössel kis híján a másvilágra küldte Jake Ellenbergert, a második menetes bődületes KO kétségkívül az év egyik legjobbja. Nem csoda, hogy sokan rácsodálkoztak arra, hogy Ellenberger életben maradt EZ után:
 

Stevie Ray vs. Joe Lauzon

Ez a meccs is fergeteges volt, Stevie Ray comeback-elt egy szépet Joe Lauzon ellen, és végül többségi döntéssel szerzett győzelmet. Aki Lauzonnak drukkolt, az a meccs végén nem bírhatta ki üvöltés nélkül.


John Dodson vs. Eddie Wineland

A kis híján Demetrious Johnson-verő John Dodson ismét remekelt, simán legyőzte Eddie Wineland-et pontozással.
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá