Mutatjuk, mikor és hol tudod nézni az Israel Adesanya vs Sean Strickland gálát
MMA

Mutatjuk, mikor és hol tudod nézni az Israel Adesanya vs Sean Strickland gálát


A hétvégén rendezik meg a UFC 293-at, melyen a UFC egyik legnagyobb sztárja és középsúlyú bajnoka, Israel Adesanya védheti meg címét Sean Stricklanddel szemben. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana White (@danawhite) által megosztott bejegyzés


A gálán összesen 12 mérkőzést rendeznek, a teljes program így néz ki:

UFC 293 főkártya

Israel Adesanya (c) vs. Sean Strickland [a]
Tai Tuivasa vs. Alexander Volkov
Manel Kape vs. Felipe dos Santos
Justin Tafa vs. Austen Lane
Tyson Pedro vs. Anton Turkalj

Preliminary card (ESPN / ESPN+)

Carlos Ulberg vs. Jung Da-un
Jack Jenkins vs. Chepe Mariscal
Jamie Mullarkey vs. John Makdessi
Nasrat Haqparast vs. Landon Quiñones

Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)

Mike Mathetha vs. Charlie Radtke
Shane Young vs. Gabriel Miranda
Kevin Jousset vs. Kiefer Crosbie

Mivel a prelimes mérkőzések szereplői még nekünk sem mondanak semmit, nemhogy a casualebb MMA-rajongóknak, Dana White-ot hívjuk segítségül, hogy azokra a meccsekre is felhypeoljon: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana White (@danawhite) által megosztott bejegyzés


A UFC főnöke a Jack Jenkins vs. Chepe Mariscal mérkőzést emelte ki a prelimekről. Azt mondja, az ausztrál Jenkins az egyik legnagyobb pehelysúlyú reménység jelenleg, aki épp a tizedik győzelmére készül zsinórban. A rúgásai nagyon durvák, ezekkel szokta megtörni az ellenfeleit. Ellenfele, Mariscal egy sokat látott veterán, több, mint 30 MMA bunyóval, aki a tapasztalatával mattolhatja a fiatalabb reménységet.

A következő kötelezően néznivaló bunyó Dana szerint a Justin Tafa vs. Austen Lane. Ez egy visszavágó lesz, júniusban mérkőztek a felek, de sajnos a mérkőzést le kellett állítani egy súlyos szembenyúlás miatt.

Hivatalos mérlegelések


Egy mérkőzés sem marad el súlytévesztés miatt, a 24 fighter közül csak egyvalaki tévesztett súlyt, a korai ültetős Shane Young, akinek ellenfele belement abba – nem túl Wonderboyosan –, hogy Shane meccspénzének 30%-áért menjen a bunyó.A közönségnyilvános mérlegelés (ceremonial weigh-in) még nem kezdődött el a cikk írásának pillanatában, de itt tudod hamarosan megnézni:


Israel Adesanya vs Sean Strickland kezdési időpontok


A gála helyszíne Ausztrália, ez sajnos azt jelenti, hogy nagyon rossz időben kapjuk meg a főkártyás bunyókat, aki pedig az ültetőket is szeretné nézni, annak az egész éjszakát ébren kell töltenie. Az early prelimek, vagyis a korai ültetők vasárnap 00:30-kor kezdődnek, a sima ültetők éjjel 2-kor, a főkártya pedig éjjel 4 órakor. Pech :\

A főkártyát a Sport TV közvetíti a szokásos módon, de az internetről is lehet majd nézni, a szokásos linkeken (link 1), (link 2), pár idegesítő felugró ablak jelenléte mellett.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá