Mr. Finland merevre altatta ellenfelét a UFC 251-en

Mr. Finland merevre altatta ellenfelét a UFC 251-en


Ne beszéljünk többet a UFC 251 főkártyájáról, mert hát olyan volt, amilyen. Elevenítsük fel inkább az ültetőket, hiszen jobb dolgok történtek ott. Például volt egy merevre altatás is.

Makwan "Mr. Finland" Amirkhani, aki egy 8 másodperces repülőm térdes kivégzéssel robbant be a UFC-be annak idején, ugyanis úgy lefojtotta az ellenfelét fojtással, mintha kiütötte volna (innen jött az általunk oly sokat használt "merevre ütötte" kifejezés).

Félelmetes és brutális látvány, hogy egy ember teste ezt csinálja egy fojtás hatására, de enyhítette a képet Amirkhani embersége és sportszerűsége, hiszen próbált javítani a helyzeten Danny Henry lábainak felemelésével, és a végén még meg is hajolt előtte:Ezzel az első menetes finissel 16-4-re javult az iráni-finn mérlege, és visszatért a győztesek táborába is, mert legutóbb kikapott TKO-val Shane Burgos-tól. Erről a meccsről egyébként csak most nyilatkozott "Mr. Finland", azt mondta, kórházban volt a fogyasztás miatt a meccs előtt, és már egy perc után alig látott a ketrecben.

Az orvosa azt mondta neki, bunyózhat, de csak akkor, ha bevállal egy esetleges szívrohamot.

Így nézve kész csoda, hogy majdnem végigverekedte mind a 15 percet Shane ellen. Makwan azt mondta, a Burgos  elleni csak egy bökkenő volt a karrierjében, és hogy a UFC 251-en már ismét 100%-ba önmaga volt.

Ez egyébként a negyedik anaconda choke-os befejezése, 16 győzelméből 11 szub.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá