Most jött a hír: Lauren Murphy ellen harcol legközelebb Miesha Tate
MMA

Most jött a hír: Lauren Murphy ellen harcol legközelebb Miesha Tate


Miesha Tate (19-8) kisasszony csaknem 5 év kihagyás után tért vissza a UFC-be tavaly, ami borzasztóan sok idő.

Ennek ellenére nem látszott meg annyira rajta a ringrozsda, első visszatérő mérkőzését TKO-val nyerte meg, a de a UFC történelmének legöregebb női versenyzőjét győzte le, és ez nem akkora kunszt.

Második meccsén Ketlen Vieira (12-2) fogadta, és pontozással le is győzte az egykori harmatsúlyú bajnokot. A 10. harmatsúlyú kiemelt fighter nem tököl, szeretne visszatérni a győztesek táborába, és ezt április 9-én meg is teheti.

Ekkor rombolhat neki legújabb ellenfelének, Lauren Murphy-nek, akivel korábban még nem találkoztak az Octagonban. Murphy mérlege nagyon jó, 15-5, legutóbb Valentina Shevchenko ellen harcolt, aki meg is törte 5 mérkőzéses nyerő szériáját. 15 győzelméből 8 KO, ami egy magas arány a nőknél.

Ez tehát egy rendkívül jó párosítás, hiszen két nagyon jó harcosról beszélünk. A mérkőzést légsúlyban rendezik, ebben a divízióban Miesha még sosem harcolt.

A találkozót egy számozott gála keretein belül rendezik, ez lesz a UFC 273.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá