Most hétvégén dőlhet el, mi lesz Conorral a UFC-ben
MMA

Most hétvégén dőlhet el, mi lesz Conorral a UFC-ben


Dana White és Conor McGregor nagy metting előtt áll.

A UFC Liverpoolba érkezik a hétvégén, a főmeccsen a veretlen Darren Till verekszik meg Stephen Thompsonnal, és ha már ilyen közel lesznek Írországhoz, Dana White találkozni fog Conorral, hogy dumáljanak az az egyetlen ember jövőjéről, aki egy időben tudott egyszerre két súlycsoport bajnoki övet a derekán tartani a UFC-ben.

White az ESPN-nek beszélt erről:
“Le fogunk ülni, és beszélünk a jövőjéről, meg arról, mi legyen a következő lépés." – mondta Dana.

McGregornak júni 14-én lesz a bírósági tárgyalása a buszos incidens miatt még a UFC 223 előtt – ahhoz ennek a beszélgetésnek semmi köze nem lesz valójában, de fontos, hogy rendezzék soraikat "cégen belül" is, és persze a UFC fejének muszáj tudnia, hogyan áll a bunyóhoz Conor most, hogy már 1. mindent elért a sportban, amit el lehet 2. annyi pénze van, hogy az unokái is kőgazdagok lesznek.
“A jogi dolgokhoz nekem semmi közöm nincsen, azt neki kell megoldania. Júniusban lesz, én Liverpoolba utazom a gála miatt, és találkozni fogok vele."

Conor 2016 novembere óta nem bunyózott a ketrecben, utolsó meccsén leiskolázta és lazán kiütötte a picsába Eddie Alvarezt, a könnyűsúlyú ex-bajnokot. Eddie azóta két brutálisan jó meccset hozott (Dustin Poirierrel, majd Justin Gaethje-vel), és ismét feltornászta magát a címmeccs közelébe.

Ha jól emlékszem, ez lesz Conor első személyes találkozója White-al a buszos vandálkodás óta. White az elején nagyon elítélte a dolgot, de később, mondhatni kitisztult fejjel már egészen más, már-már barátságos hangnemben beszélt az incidensről.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá