MMA: egy 12 éves kislányt engednek össze egy 24 éves nővel
MMA

MMA: egy 12 éves kislányt engednek össze egy 24 éves nővel


Ez is csak Japánban történhet meg.


Sokan úgy vélik, az MMA-t nem lehet elég korán elkezdeni. Rory MacDonald például 16 évesen vívta meg első meccsét a ketrecben, a csecsen diktátor, Ramzan Kadyron pedig nyíltan versenyeztetett gyerekeket, amire kis hazánkban is volt már példa. Május 20-án, Tokióban, egy MoMO-ként ismert 12 éves kislány (0-0) verekszik meg a tapasztalt, 24 éves Momoko Yamasakival (2-3) a Deep Jewels nevezetű promóció 16. gáláján.


Április elseje már elmúlt, úgyhogy ez nem vicc, halál komoly. Amatőr mérkőzés lesz, de ez akkor is abszurd.

WMMA Rankings megszerezte az ügy részleteit, ezek szerint nem lehet majd a földre került fél fejét megütni, és mindkét "harcoson" lesz fejvédő.

"Yamasakinak (2-3) két veresége van, és reméli, hogy a 12 éves, hetedikes lány legyőzésével újra nyerő szériába lendülhet. A 24 éves nőt állandóan zaklatták a középiskolás évei alatt, ezért erőszakos lett, és számos utcai verekedésben részt vett, ezek közül sokat meg is nyert. MoMo (0-0) reméli, hogy debütálása jól sikerül. A kislány jelenleg 39 kilós, nagyjából 4 kilóval könnyebb, mint felnőtt ellenfele és a súlycsoportja (atomsúly, 43 kg). A Hakuhinkai Karate csapatával edz, ahol olyan sztárok nevelődtek ki, mint Mizuki, Naoki Inoue, vagy épp Yukari Yamaguchi."A gálát élőben nézhetitek majd, a Deep Jewels honlapján lesz stream. A meccset kétszer három percesre tervezik, ez lesz az egyetlen amatőr küzdelem a rendezvényen. Összesen 5 bunyó van a kártyán, döbbenetes nevekkel. Köztük van Madonna is.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá