Miocic: ha a retinám nem lenne elszakadva, már visszavonultattam volna DC-t
MMA

Miocic: ha a retinám nem lenne elszakadva, már visszavonultattam volna DC-t


Úgy tűnik, Stipe Miocic megelégelte, hogy folyton a "háta mögött" beszélnek róla.

A nehézsúlyú bajnok címvédése elég nehézkes – nem csak azért, mert bezárt az edzőterme Ohio-ban a koronavírus miatt, hanem azért is, mert gond van a szemével. Stipe felszólalt, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba:
“Mondtam már, hogy megmérkőzök DC-vel" – reagált a bajnok a róla szóló Cormier cikkre Twitteren. “Szeret hangoskodni. A csapatom azon dolgozik, hogy összehozzon nekem egy edzőhelyszínt, meg egy időpontot a UFC-vel. Ha nem lenne elszakadva a retinám, már rég harcoltam volna Daniel Cormier-rel és már rég visszavonultattam volna."

Stipe szeme azért sérült meg, mert DC belenyúlt a visszavágón. A jelenlegi bajnok még így is meg tudta nyerni a mérkőzést, a negyedik mentben TKO-zta Cormier-t, miután megpuhította testütésekkel. Azóta többször is műtötték a szemét.

Daniel is sokkal jobban járna, ha ellene, és nem Ngannou ellen kéne harcolnia. Egyetértünk?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá