Mindenkit lázba hozott Alex Pereira friss fotója, igazi óriásnak tűnik Adesanya kihívója!

Mindenkit lázba hozott Alex Pereira friss fotója, igazi óriásnak tűnik Adesanya kihívója!


Az év egyik legjobban várt mérkőzése az Adesanya vs. Pereira találkozó, amelyen a UFC középsúlyú bajnoka összetűzésbe kerül a mumusával.

Amikor Sean Strickland a brazil Alex Pereira-val bunyózott, kiemelte, hogy ellenfele nagyon jó adottságokkal rendelkezik, 193 centiméter magas. Centiméter pontossággal ugyanakkora mint Israel, de egy friss fotó Pereira-ról körbejárta az egész internetet, szinte nincs oldal, ahol ne osztották volna meg, ámulva-bámulva Alex fizikumán.

A friss fotón a középsúlyú bajnoki kihívó a félnehézsúlyú (!) Dominick Reyes mellett áll, és az eggyel nagyobb súlycsoportban versenyző kollégája valósággal eltörpül mellette, holott ennek pont fordítva kellene történnie.Azt azért hozzátesszük, hogy Reyes is 193 centi (érdekes módon mindhárman ugyanolyan magasak, ezt több forrásból is leellenőriztük), tehát a kép csalóka lehet, mert egyforma magasnak kéne lenniük (Dominick nem teljesen húzta ki magát) de a brazil jóval izmosabbnak tűnik nála.

Persze úgy lenne fair, ha Israelt is látnánk mellette, de a nigériai sosem a brutálisan izmos fizikumáról volt híres.

Mindenesetre Pereira olyan óriásinak tűnik, hogy már mém is készült a képből (via Reddit):

Alex Pereira next to Burj Khalifa from ufc


Az Adesanya vs. Pereira párharcot a UFC 281-es számozott gálán láthatjuk majd november 12-én.

A mérkőzésnek Israel az esélyese, de a pszichológiai előnyt mindenképp a brazil élvezi, hiszen már kétszer is megverte kick-boxban a UFC középsúlyú bajnokát, legutóbb ki is ütötte, ami sosem fordult elő MMA-ban Adesanya-val (nem is csoda, hiszen egyetlen veresége van csak a 23 győzelme mellett, Jan Blachowicz-tól kapott ki félnehézsúlyban).

Azért poszotolunk egy korábbi képet is a brazilról, hogy legyen fogalmad arról, hogy nézett ki korábban:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá