Mindenki szépítkezik – UFC 214: Embedded, negyedik rész
MMA

Mindenki szépítkezik – UFC 214: Embedded, negyedik rész


Katt.

Kijött a UFC 214 felszopóvlogjának negyedik része is, amit még kedden kezdtek el forgatni, így egy kis időutazásban van részünk. Láthatjuk, ahogy Jon Jones szemét kaját tol be reggelire, miközben arra gondol, Cormier mennyire szenvedhet most a csirkerizzsel. Jones élőben közvetíti, ahogy leborotválják a fejét, aztán büszkélkedik azzal, milyen sokan nézték a rutinszerű rituálét.

Úgy néz ki, ez a rész a szépítkezésről szól, Cyborg az Embedded kameramanjait beinvitálja egy pedikűrös és manikűrös kezelésre, Jones pedig annyira örül kényelmes UFC-s nadrágjának, mint egy kisgyerek. Elmeséli, hogy a UFC előtt volt az már úgy, hogy háromnegyedes gatyában kellett bunyóznia, és minden egyes rúgás előtt a kezével fel kellett húznia a nadrágot, hogy ne zavarjon be.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá