Mindenki nyugodjon le: miután végzett Usmannal, Colbyért is eljön a kaszás!
MMA

Mindenki nyugodjon le: miután végzett Usmannal, Colbyért is eljön a kaszás!


A kaszás pedig nem más, mint Tyron Woodley.

Ha minden a terve szerint alakul, akkor címet véd Kamaru Usmannal szemben a március 3-i UFC 235-ön, aztán gyorsan agyonveri Colby Covingtont "T-Wood".

Ez bizonyára zene Colby füleinek, hiszen a bunyós a UFC-re és saját főnökére, Dana White-ra hányt temérdek fákjú közepette nyilatkozott nemrég, de most már igazán megnyugodhat, hiszen Woodley megígérte neki a címmeccset, már amennyiben persze nyer a "Nigériai Rémálom" ellen.

T-Wood már az időkeretet is megadta, elmondása szerint júniusban, tehát 3 hónappal a UFC 235 után kész lesz kiállni Colby ellen, ez pedig elég szokatlan tőle, hiszen évente nagy átlagban kb. másfél meccsen szoktuk őt látni. Ehhez persze nem csak az kell, hogy legyőzze Kamarut, hanem az is, hogy simán győzze le, vagyis hogy ne szerezzen be valamilyen horrorsérülést, ami amúgy nem ritka az MMA-ban.

Mindenkinek jó, ha Woodley aktívkodik, a rajongóktól kezdve a kihívókon át Dana White-ig, a UFC főnöke ugyanis párszor kritizálta már a váltósúlyú ászt, amiért nem vállal be elég meccset.

Én azt sejtem, Usman nem lesz könnyű ellenfél, simán lehet, hogy az év egyik legnagyobb meglepetését fogja okozni.


Szólj hozzá