Minden idők egyik legnagyobb meglepetése, Sean Strickland legyőzte Israel Adesanyát, ő az új középsúlyú bajnok!
MMA

Minden idők egyik legnagyobb meglepetése, Sean Strickland legyőzte Israel Adesanyát, ő az új középsúlyú bajnok!


Hajnalban ismét bebizonyosodott, hogy az MMA bizony egy kiszámíthatatlan sport.

Israel Adesanya toronymagas esélyes volt a UFC 293 főmeccsén, mégis simán kikapott Sean Stricklandtől egyhangú pontozással. Sean végig szépen bunyózott, folyamatosan ment előre és jabelt, még az utolsó menetben is, pedig egyértelmű volt, hogy Izzynek kellene diktálnia az iramot, mert finisre van szüksége a győzelemhez.

Az első menetben történt a mérkőzés legnagyobb találata, amikor Sean keresztbe verte a bajnokot:Adesanya orra vérzett, arca bedagadt a negyedik menetre, Strickland nagyon magabiztosan vágott neki az utolsó menetnek, látszott rajta, hogy tudja, bajnok lehet.Azonban Strickland volt az, akinek hangsúlyosabbak voltak a találatai, a végét nagyon szépen meghúzta, még ő állt neki dumálni Israelhez az utolsó másodpercekben, miközben támadta őt.

Az eredményhirdetésnél remek döntést hoztak a bírók, egyhangú pontozással hozták ki győztesnek Seant, Izzy mindössze egyetlen menetet tudott megnyerni.

Meccs utáni interjúk


Miután Adesanya nagyon sportszerűen odament gratulálni Seannak és csapatának, Daniel Cormier meginterjúvolta az új bajnokot. Strickland az érzelmeivel küzdve beszélt, szinte el sem hitte, hogy mi történt, hogy ő lett az új középsúlyú bajnok, legyőzve azt az Izzyt, akit legendának nevezett és aki „az összes haverját könnyedén legyőzte".

Sean hozzátette, az, hogy bajnok lett, nem fogja megváltoztatni a személyiségét, és hogy sok energiát adott neki a közönség.

Adesanya nem adott interjút az Octagonban – lesz min elgondolkodnia, mert ezen az estén nem volt önmaga.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá