Minden idők egyik legjobb könnyűsúlyúja felajánlotta, hogy felkészíti Conort Khabibra
MMA

Minden idők egyik legjobb könnyűsúlyúja felajánlotta, hogy felkészíti Conort Khabibra


Conor McGregor sokat fejlődött a Chad Mendes bunyó óta birkózásban, ez látható volt a UFC 229-en Khabib Nurmagomedov ellen. A dagesztáni persze felülkerekedett az ír harcművészen, ahogy azt szokott lenni nagyjából minden meccsénél, talán Gleison Tibau elleni kivételével.

Khabib minden menetben maga alá tudta teperni Conort, a földön pedig adta neki íz évet, és végül lefojtotta. Bár szerintem McGregornak állóharcban kellett volna felülmúlnia az oroszt, Sean Sherk (36–4–1), az UFC 2006-os könnyűsúlyú bajnoka felajánlotta, hogy adna pár leckét Conornak, hogy sikeres lehessen az esetleges visszavágó.

NOTE TO MCGREGORNot sure if the McGregor/Khabib rematch will take place but if it does hiring a guy like Jordan...

Közzétette: Sean Sherk "Muscle Shark" – 2018. október 10., szerda


Ez magyarul annyit tesz, hogy:
ÜZENET MCGREGORNAK

Nem biztos, hogy összejön a Khabib elleni visszavágó, de ha olyan emberrel készültök fel, és kértek fel, hogy tanítson meg birkózni, mint Jordan Burrough, akkor abból nem lesz győzelem. Khabib már gyermekkora óta birkózik, ezeket az éveket néhány hét alatt nem lehet behozni azzal, hogy egy világbajnokkal készültök. Ez így nem működik.

Abból lenne győzelem, ha egy olyan embert hívnátok, mint én. Aki nagyjából ugyanúgy harcol, mint Khabib. Én úgy tettem le a névjegyemet, hogy a felsőbbrendű birkózó tudásom használtam fel arra, hogy legyőzzem az ellenfeleimet. Mindezt úgy, hogy közben nem lettem egydimenziós harcos. Én tudom, hogyan kell legyőzni az olyanokat, mint én. Tudom, hogy kell megakadályozni a földreviteli kísérleteket, hogyan kell kopogtatni az ellenfeleket, hogyan kell egy ground-and-pound-ot hatástalanná tenni, hogyan kell kiszabadulni alulról. Mindezt azokra a technikákra alapozom, amik működtek ellenem.


Szólj hozzá