Minden idők egyik legizmosabb MMA harcosa lesz Vitor Belfort ellenfele
MMA

Minden idők egyik legizmosabb MMA harcosa lesz Vitor Belfort ellenfele


Vitor Belfort bejelentette, hogy az az Alain Ngalani lesz az ellenfele élete első One Championship-es mérkőzésén, aki simán megnyerhetne egy profi testépítő versenyt is bármikor. Alain mérlege 4-5, ami nem túl jó, sőt kifejezetten rossz, de lebecsülni semmiképp sem szabad őt.

fekete öveit még felsorolni is nehéz:

Kyokushin Karate (1. DAN)
Shotokan Karate (1. DAN)
Koshiki Karate (2. DAN)
Judo
Muay Thai (fekete "karszalag", mivel itt nincsenek övek)

És ezek mellett lila öves jitsus. Kinézete ne tévesszen meg senkit: "kissé" hajlékony az emberünk, olyanokat rúg, hogy öröm nézni. Kick-box-ban 25-8 a mérlege. Szóval ő lesz Vitor ellenfele, a brazil örül is, hogy őt kapta, mert szereti a kihívásokat.Két év van közöttük Vitor a fiatalabb. Win-win a szitu, mivel Ngalani is örül, hogy ilyen neves ellenfelet kapott, egyenesen superfight-nak nevezte a párosítást korábban. A mérkőzést nehézsúlyban rendezik, az időpont még nem ismert.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá