Mike Tyson szívesen bokszolna Jake Paul-lal

Mike Tyson szívesen bokszolna Jake Paul-lal


Jake Paul nemhogy Mike Tyson-nal, de még egy tapasztalt profi bokszolóval sem igazán emlegethető egy lapon, hiszen alig volt még mérkőzése. Az 55 éves Iron Mike azonban úgy tűnik, nagyobbra tartja őt, és a következőket nyilatkozta:


"Nagyon érdekes lenne. Elég ügyes a srác, hiszen nyer. Olyanokat ver meg, akiktől elvileg simán ki kéne kapnia, még annak ellenére is, hogy nem profi bokszolók. A srácot hétmillió ember nézi, amikor bokszol jót tesz a sportnak. Korábban még a világbajnokokat sem követik ennyien. Szóval bármi lehetséges. De mindenképp még idén kell megtörténnie."

JP a Twitteren köszönte meg a szép szavakat Mike-nak, és biztosította a legendát afelől, hogy még idén összehozzák a bunyót.


Semmi hivatalos nincs még tehát, mindössze egy szóbeli megegyezés történt, de ez is több, mint amire számítottunk.


Korábban Anderson Silva hívta ki Jake-et, miután semlegesítette Tito Ortiz-t. Silva fiatalabb ugyan, mint Tyson, de a jelek szerint Paul inkább a könnyebb utat választja – vagy a jövedelmezőbbet, ugyanis kötve hisszük, hogy a Tyson vs. Jake ütközetben igazi harcot láthatnánk. Ez maximum egy bemutató mérkőzés lehet, nem profi bunyó.


Tyson legutóbb Roy Jones Jr-ral vívott egy ilyet, és ott megmondták nekik, hogy nemhogy nem üthetik ki a másikat, de azonnal leléptetik őket, ha látható kárt okoznak a másikban. Ennek ellenére nagyon látványos és szórakoztató volt az esemény.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá