Mike Tyson szerint az MMA kiütötte a bokszot, de a YouTube-erek megmentik

Mike Tyson szerint az MMA kiütötte a bokszot, de a YouTube-erek megmentik


Egy ideje már tudjuk, érezzük, tapasztaljuk, hogy a UFC és az MMA már sokkal népszerűbb, mint az ökölvívás. Ugyan ez az MMA bunyósok fizetésén még nem látszik, de kétségtelen, hogy Conor McGregor nagyobb sztár, mint bármelyik jelenleg is aktív ökölvívó a világon. Ezzel lehet vitatkozni, csak nem érdemes, mert minden egyes cáfolatra tudunk hozni egy nézettségi statisztikát.

Sokan nem örültek még Mike Tyson és Roy Jones Jr. barátságos meccsének sem, az olyan amatőr találkozók pedig, mint például a Paul Logan vs KSI, úgy vetütk észre, eléggé felborzolják a küzdősport-rajongók kedélyeit. "Iron Mike" viszont úgy gondolja, hálával kéne tartoznunk:
"Az ökölvívás haldokó sportág volt, a UFC szétrúgta a seggünket. Az ökölvívás kezd életre kelni, a YouTube-ereknek köszönhetően. Az egóm sok mindent mondatna velem, de a realitások talaján maradva úgy gondolom, tisztelettel tartozunk a YouTube-ereknek. Nagy részben ők tartják életben az ökölvívást. " – fogalmazott Mike.

Tyson-ék előtt bokszolt a színész, YouTube-er Jake Paul egy NBA-s kosarassal, akit a második menetben elég keményen kiütött. Floyd Mayweather is bejelentette, hogy Logan Paul-lal bokszol februárban, Holyfield szeretne egy trilógiát Tyson-nal, Conor bokszolna Pacquiao-val, és még folytathatnánk.

Kell a cirkusz a népnek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá