Mike Tyson figyelmeztette Tyson Furyt: sosem bokszoltál még olyannal, akinek akkora ereje van, mint Francisnek

Mike Tyson figyelmeztette Tyson Furyt: sosem bokszoltál még olyannal, akinek akkora ereje van, mint Francisnek


Tyson Fury (33-0-1), a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója hamarosan összecsap a világ egyik legjobb nehézsúlyú MMA-harcosával, Francis Ngannouval (0-0).

A Predátor nem mással, mint minden idők egyik legjobbjával, Mike Tysonnal készül a megmérettetésre.

Iron Mike bár úgy gondolja, óriási meglepetés lenne, ha tanítványa legyőzné a Cigánykirályt élete első profiboksz mérkőzésén, de úgy hiszi, Ngannounak igenis van esélye akár egy ütéssel sokkolni a világot:
„Fury sosem bokszolt még olyannal, akinek akkora ereje van, mint Francisnek. Egy kisebb srác is leütötte a karrierje elején [természetesen a kisebb srác alatt nem Deontay Wilderre gondol a bokszlegenda, hanem Neven Steve Cunninghamre – a szerk.] Francis meg elképesztően nagyokat tud ütni. Atletikus, gyors, és csak egy, vagy max két ütés kell neki a győzelemhez. Nagyon izgatottan várom a mérkőzést."


Hát igen. A nehézsúlyban mindig benne van egy nagy KO, és nebfeledjük, mit művelt Francis a korábbi K-1 bajnok, Alistair Overeemmel:Karrierje során Mike-ot is legyőzte egyszer egy óriási underdog, név szerint Buster Douglas, de Iron úgy gondolja, Francis még Douglasnál is nagyobb meglepetést okoz majd, ha legyőzi Furyt október 28-án.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá