Mike Tyson: 'engem nehéz lenyűgözni, de Francis Ngannou tudja, hogyan kell bokszolni'

Mike Tyson: 'engem nehéz lenyűgözni, de Francis Ngannou tudja, hogyan kell bokszolni'


Előkerült egy videó arról, hogyan készíti fel Mike Tyson Francis Ngannou-t a Tyson Fury elleni összecsapásra.

Október 28-án minden idők egyik legizgalmasabb, legfurcsább és egyben legnehezebben kiszámítható összecsapására kerül sor profibokszban: a legjobb nehézsúlyú MMA-s, Francis Ngannou a legjobb nehézsúlyú bokszolóval, Tyson Furyval fog öklözni.

Mivel ilyen még sosem volt, nem lehet tudni, mire számítsunk. Persze Fury az esélyes, hiszen ő a legjobb a sportban, de Francis mellett meg fel lehet hozni azt, hogy nemcsak Furynél üt nagyobbakat, hanem mindenkinél a világon.

Ráadásul "A Predátort" Mike Tyson készíti fel az ütközetre, ami megintcsak egy nagy fegyvertény, hiszen minden idők egyik legjobbjáról beszélünk, az eredeti BMF-ről.

Felkerült egy videó az internetre arról, hogyan tanítja a bokszlegenda a 36 éves kamerunit azokra a technikákra, amelyekkel akár le is győzheti Fury-t.Iron Mike azt írta a videóhoz, hogy őt nehéz lenyűgözni, de Francis tudja, hogyan kell bokszolni, és emellett ő az elhivatottság mintaképe is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá