Mike Tyson egyszer egy gorillával akart verekedni

Mike Tyson egyszer egy gorillával akart verekedni


Iron Mike nagy állatbarát hírében áll. Saját elmondása szerint tíz éves kora óta rajong a galambokért. Élete első szerelme is egy galamb volt. Egyszer kiütött egy kukást is, aki kedvenc galambja tetemét kidobta a szemétbe. Képzeljétek csak el, hogy mit sem sejtve végzitek a munkátokat, egyszer csak derült égből villámcsapás, kiüt Mike Tyson.

Nemrég hangot adott annak is, mennyire bánja, hogy 15 éven át nagymacskákat tartott. Ma már helytelennek tartja, hogy ezek az állatok magánkézben, fogságban éljenek.

A címadó anekdota azonban kissé másról szól. Illetve valahol ebben is benne van az állatok szeretete, csak éppen elég fura módon. Mike a The Sun nevű lapnak nyilatkozta, hogy feltehetőleg valamikor 1988 előtt, fizetett a New York Zoo egyik dolgozójának, hogy zárás után nyissa ki az állatkertet neki és akkori feleségének. Mikor a gorillák ketrecéhez értek, az egyik ezüsthátú terrorizálta a többit.

“Olyan erősek, de a tekintetük, mint egy újszülötté. Tízezer dollárt ajánlottam a gondozónak, hogy verekedhessek a gorillával, de ő visszautasította.”

Szóval így akart Tyson igazságot szolgáltatni és átrendezni a gorillák közti hierarchiát. Bármennyire félelmetes is volt a ringben, ez a meccs nem biztos, hogy jól sült volna el. Nehéz pontosan megmondani milyen erős egy gorilla, de becslések szerint úgy 4-9x erősebb mint egy ember, meg átlagosan 150 kilót nyom. Lehet, ha a gondozó egy kicsit pénzéhesebb, Mike Tyson napjainkban csak egy abszurd sztori lenne.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá