Mike Tyson bevallotta, régen minden mérkőzése előtt sírt

Mike Tyson bevallotta, régen minden mérkőzése előtt sírt


Fénykorában "Iron" Mike Tyson minden idők egyik legfélelmetesebb és legveszélyesebb bokszolója volt.

Voltak ugyan nála nehezebbek, viszont ő olyan robbanékonysággal, mozgással, reflexekkel és sebességgel rendelkezett, amivel senki sem tudta felvenni a versenyt, egészen élete első vereségéig, amikor 37 győzelem (33 KO) után legyőzte őt Buster Douglas.

De azt kevesen tudták róla, hogy a mérkőzései előtt mindig nagyon rossz állapotban volt lelkileg. Az 57 éves legenda a William Shatnernek adott interjújában nyílt meg és elárulta, miért sírt minden bunyója előtt.

Mike Tyson démonjai


„Mindig sírtam a mérkőzéseim előtt" – vallotta be a legenda. „Nem is tudom, ilyen vagyok. Azért írtam, mert tudtam, hogy egy olyan valaki bőrébe kell bújnom, akit nem szeretek."

Nem tudjuk, miért pont a Star Trek egykori Kirk kapitányának nyílt meg Tyson, mindenesetre a színész teljesen le volt nyűgözve a hallottaktól és az információtól, hogy Mike nem szerette azt az énjét, aki majdnem mindenkit kivégzett a ringben. Tyson folytatta:
„Ez az énem több volt, mint bunyós. Több mindent vitt be a ringbe. Féltékenységet, irigységet, bűntudatot. Egy csomó mindent."

Hát ez elég deep.

Nem ez volt az egyetlen furcsa "szokása", azt már évekkel korábban elárulta, hogy a mérkőzései előtt szexre volt szüksége az öltözőben, mert attól tartott, hogy valósággal megöli az ellenfeleit.

Mára Mike Tyson teljesen megváltozott. A börtönt is megjárt világsztár már rendes életet él, de mint most kiderült, már régen sem volt kibékélve magával. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Business Villains™ (@businessvillains) által megosztott bejegyzés


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá