Mike Tyson befüvezve bokszolt Roy Jones Jr.-ral

Mike Tyson befüvezve bokszolt Roy Jones Jr.-ral


Sok bunyós iszik erős koffeintartalmú edzéselőtti pörgetőt a meccsek előtt a reflexek és a mentális fókusz feljavítása miatt.

Mike Tyson, aki 15 év után visszatért, és egy barátságos mérkőzést vívott Roy Jones Jr-ral, egy teljesen más taktikát választott. Mivel ez egy bemutató meccs volt, nem egy bajnoki címért folytatott élet-halál küzdelem, lightosra vette a témát, és ebben segítségül hívta a marihuánát, elmondása szerint közvetlenül a meccs előtt is rágyújtott.

Már a meccs előtt tuduk, hogy a doppingvizsgálaton nem tesztelik őket mariskára (egyébként az egész gála egy nagy marihuána reklám volt, Snoop Dogg is rágyújtott egy hatalmas rakétára a kamerák előtt), és mivel Tyson köztudottan imádja pöfékelni a holland cuccost, ez a hír nem túl meglepő (bár sokaknak biztosan).

Köztudott, hogy a füves cigi nemhogy élénkít, de tompít, és erre valószínűleg szüksége is volt Mike-nak, mert ha elkapja a hév, akkor lehet, hogy hordágyon kell kivinni Jones-t a küzdőtérről...


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá