Mike Tyson adta át Kayla Harrisonnak az bajnoki övet a PFL győzelméért
MMA

Mike Tyson adta át Kayla Harrisonnak az bajnoki övet a PFL győzelméért


A kétszeres olimpiai aranyérmes judós A PFL jubileumi, 10. gálájának főmeccsén megszerezte élete 7. győzelmét (0 vereség mellett). A mérkőzést könnyűsúlyban rendezték, ilyen súlycsoport jelenleg nincs a UFC-ben.

A bajnok örömkönnyekkel küszködve vette át a bajnoki övét nem mástól, mint Mike Tyson-tól, ami valami elképesztően hatalmas öröm lehetett önmagában is, nem még úgy, hogy ehhez a csomaghoz hozzáképzeljük az 1 millió dolláros jutalmat, amit Kayla megkapott.Az amerikai Larissa Pacheco-t (13-4) győzte le nagyon simán. Pacheco kikapott Amanda Nunes-től és Germaine de Randamie-től is, de megverte Sarah Kaufman-t.

Hogy mennyire gatyaletolós volt ez a gála a promóciónak, jól mutatja az, hogy Kayla-n kívül az összes győztes 1 milkás bónuszt kapott, úgy mint: Ray Cooper III (a váltósúlyú torna győztese), Ali Isaev (a nehézsúlyú torna győztese), Emiliano Sordi (a félnehézsúlyú torna győztese), Lance Palmer (a pehelysúlyú torna győztese), valamint a könnyűsúlyú torna győztese, Natan Schulte.

Akárhogy is számolom, ez több mint 6 millió dolláros összdíjazás. Itt az összefoglaló:Érdemes lesz a jövőben odafigyelni a Professional Fighters League-re.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá