Mike Tyson: a Francis Ngannou vs Tyson Fury keményebb bunyó lesz, mint sokan hiszik

Mike Tyson: a Francis Ngannou vs Tyson Fury keményebb bunyó lesz, mint sokan hiszik


Iron Mike szerint Francis Ngannou nagy meglepetést fog okozni Tyson Fury ellen.

Francis Ngannou (0-0), a UFC egykori nehézsúlyú bajnoka október 28-án élete első profiboksz mérkőzését vívja, méghozzá korunk legjobb nehézsúlyú bokszbajnoka, a veretlen Tyson Fury (33-0-1) ellen.

Az MMA-sok mérlege eddig nem túl jó a bokszolók ellen, ha az ökölvívás szűk szabályrendszerében kell bunyózniuk egymással, mindenesetre az nagy fegyvertény, hogy „A Predátort" minden idők egyik legjobb nehézsúlyú bokszolója, Mike „Iron Mike" Tyson készíti fel a megmérettetésre.

Mike azt nyilatkozta, sokakat meg fog lepni Francis teljesítménye októberben:
„A bunyó nem lesz olyan egyoldalú, mint azt sokan hiszik. Keményebb lesz ez, mint azt sokan hiszik. Francis hatalmasakat üöt, és ha egy ilyen betalál, akkor game over. Ráadásul nagyon tehetséges, ez rögtön kiderült már az első edzésből. Azért megyünk, hogy nyerjünk" – nyilatkozta az 57 éves legenda.

Francis még nála is magabiztosabb, ő azt ígérte, sokkolni fogja a világot:
„Sokkolni fogjuk a világot. Csak az erőmről beszélni szerintem óriási hiba, be fogom mutatni a tehetségemet és azt a munkát, ami a színfalak mögött folyt. Nagyon komolyan veszem az edzéseket, ez a fight fontos számomra, hiszen a karrierem legnagyobb bunyója. Tisztelem Furyt, de nem ijedek meg tőle. Én senkitől sem ijedek meg"

– mondta a 120 kilós, 193 centis óriás.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá