Mike Perry véres meccsen győzte le Paul Feldert
MMA

Mike Perry véres meccsen győzte le Paul Feldert


Az eredetileg 155 fontban harcoló Paul Felder alig tíz nappal a gála előtt ugrott be a megsérülő Yancy Medeiros helyére. Ennek ellenére, abszolút jól festett 170 fontosként, komoly kihívás elé állította Perryt.

„Platinum” keményen bekezdett az első menetben, azonnal rárohant Felderre, azonban az „Ír sárkány” nagyon okosan clinchbe fogta, ezzel pedig elvette ellenfele legnagyobb fegyverét, a brutális ütőerejét. Legalábbis megpróbálta, ugyanis Perry brutális erejű könyökösökkel hamar elérte, hogy – az összefejelés miatt felszakadó – Felder ne ragaszkodjon annyira ehhez a pozícióhoz.

A clinch bontása utána látványos állóharcot vívott a két harcos, fej-fej mellett haladtak a találatokban, Felder szép forgó technikákkal, Perry pedig nagy bombákkal operált.

A második menet elején „Platinum” egy gyönyörű kiemelést és levitelt mutatott be, majd miután az „Ír sárkány” sikeresen felállt a ketrec falánál, újból óriási könyökösök következtek. Ezután egy kicsit behúzták a féket a fiúk, de csak rápihentek a menet végi hajrára. Perry balhorga felszakította Felder jobb szemöldökét, annyira, hogy Marc Goddard bíró megállította a meccset és behívta az orvost a ketrecbe. A doktor engedélyt adott a folytatásra, Perry pedig csinált egy újabb látványos földrevitelt: egy slam-et. A menet végén Felder elmondta a sarkának, hogy eltörött a jobb keze…

Ez meg is látszott az utolsó felvonásban, az ír nem használta jobb kezét, ezzel pedig lehetőséget adott ellenfelének, hogy még több ütéssel/rúgással támadja a jobb oldalát. Perry egyértelműen a nagy ütésre várt, amivel lezárhatja az összecsapást, Felder pedig ezt kihasználva jött előre, és ért el szép, ámde nem megrendítő találatokat. A végén mindketten felpörögtek, a remek hajrá során Perry orra eltörött, még véresebbé téve a mérkőzést.

A bírók (egész pontosan a háromból kettő) Mike Perryt látták jobbnak, így alakultak a pontozólapok: 29-28; 28-29; 29-28

„Platinum” nagyon normálisan nyilatkozott a meccs után, méltatta Feldert, nem volt semmi trash talk, Istennek köszönte meg a győzelmet. Úgy látszik jót tett neki, hogy a Jackson-Wink akadémián készül.

Felder pedig minden tiszteletet megérdemel, egy súlycsoporttal feljebb bunyózott, és remekül helytállt. Bár a mérkőzés után, egy B kategóriás horrorfilmbe simán szerepet kapott volna:Szólj hozzá