Mike Perry úgy megverte Eddie Alvarezt, hogy az edzők dobták be a törölközőt

Mike Perry úgy megverte Eddie Alvarezt, hogy az edzők dobták be a törölközőt


Mike Perry (4-0 BKFC) TKO-val győzte le Eddie Alvarezt (1-1 BKFC) a BKFC-ben.

A két egykori UFC-s a puszta kezes ökölvívás legnagyobb promóciójában, a BKFC-ben csapott össze ma hajnalban a BKFC 56 gálán egy középsúlyú összecsapáson, amelynek tétje az "Erőszak Királya" bajnoki öv volt.
 Perry a mérkőzésig három bunyót nyert és egyet sem vesztett el, Alvarez idén áprilisban csatlakozott a promócióhoz, kipontozta Chad Mendest, aki vissza is vonult ez után.


Mike Perry vs. Eddie Alvarez: első menet


Mike Perry agresszívan robban ki a sarkából, mint mindig. Alvarez jabbel tartja távol magától. Először Perry talál be komolyabban, de Eddie lekontrázza. Kétszer is. A UFC egykori bajnoka meg is nyerte a menetet, többet talált, de kapott ő is rendesen, mindketten véreznek elég erősen.


Mike Perry vs. Eddie Alvarez: második és egyben utolsó menet


Megismétlődni látszódik az első menet, brutálisan jó a meccs. Perry egy óriási jobbossal megingatja Alvarezt, aki nem hagyja magát és folyamatosan támad. Ne feledjük, Justin Gatehje ellen is vívott már egy hasonlóan brutális és véres bunyót, és ott ő bírta tovább.

A menet végigmegy, azonban Alvarez edzői úgy látják jobbnak, ha beszüntetik a mérkőzést. "Platinum" hátraszaltóval ünnepli meg élete legnagyobb győzelmét. Nagoyn durva, amit művel, olyan neveket győzött le, mint MVP, Luke Rockhold, és most Eddie Alvarez. A UFC-ben valószínűleg mindegyikőjüktől kikapott volna.Aztán kihívta Conor McGregort is megint. Ezt korábban is megtette, akkor ráadásul fészoffoltak is a ringben, de Conor valószínűleg nem megy bele egy ilyen bunyóba úgy, hogy már elkezdte a USADA antidopping programját.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá