Mike Perry ugrik be Logan Paul ellen, ha Dillon Danis kifarsul

Mike Perry ugrik be Logan Paul ellen, ha Dillon Danis kifarsul


Lehet, hogy összejön egy Mike Perry vs. Logan Paul bokszmérkőzés a KSI vs. Tommy Fury gálán.

A bokszban még egyetlen mérkőzést sem nyert Logan Paul október 14-én mérkőzik meg ökölvívás szabályrendszerében Dillon Danisszel, Conor McGregor jiu-jitsu edzőjével, akinek egy bokszmérkőzése sem volt még.

Jól hangzik, nem? Szerintünk sem.

De várjunk csak, ebből egy sokkal jobb mérkőzést is ki lehet hozni, bár ahhoz az kell, hogy Danis valamilyen okból lemondja a hat menetre tervezett találkozót.

Ugyanis a BKFC-s és egykori UFC-s Mike Perry bevállalta a beugrós fighter szerepét, így ő bunyózhat Logan ellen, ha Danis kiesik. A mérkőzés első sajtókonferenciáját tegnap tartották meg, Perry itt mondta el, hogy ő az egyetlen igazi bunyós hármójuk közül.
„Hé, én igazi bunyós vagyok. Én ebből élek. Ebből etetem a családomat. Ezek a fiúk másból élnek. Azt akarják, hogy legyen egy kis tisztelet is a játékban, ezért hívtak engem ide. Ha Dillon nem jelenik meg, én beugrom a helyére. És mindenki tudja, hogy ha Mike Perry van a kártyán, akkor a nézők olyan bunyót látnak majd, amilyenre vágynak."

Perry valóban óriási tiszteletnek örvend, mióta megnyert zsinórban három BKFC mérkőzést és egy Triad Combat-os boksz-MMA hibrid bunyót. Horgára akadt többek között Luke Rockhold, a UFC egykori középsúlyú bajnoka is.Mike egyébként váltósúlyú (71-77 kg) volt a UFC-ben, Dillonnak két bunyója volt a Bellatorban 79 kilós köztes súlyban, Logan pedig 93 kilogrammos tehát ő gyakorlatilag félnehézsúlyú, az októberi mérkőzés ezért nem profiboksz lesz, hanem bemutató mérkőzés. De mivel Perry Rockholdot is megverte, illetve Logan Mayweathertől is kikapott nem gondoljuk, hogy gond lesz a súllyal, és Mike sem:
„Logan jó nagy darab srác. Mindketten kicsit nagyobb súlycsoportban vannak, mint én, de amíg formában vagyok, futok, súlyt emelek, és sokat gyakorlok, nem lehet gond.”

Paul egyébként előre gondolkodott, és aláíratta Danisszel, hogy ha kifarsul, akkor 100.000 dollárt kell fizetnie (ez két UFC post-fight bónusz összege) neki, ugyanis Dillon sok mérkőzést lemondott már.

Ami még Danist illeti, nagyon sajnáljuk, hogy így eltékozolja a tehetségét a sok bohóckodással, mert az a két submission, amit bemutatott a Bellatorban, az valami mesteri volt, öröm volt nézni a hatékonyságát a földön:Ezt meg csak úgy ideteszzük, kommentár nélkül:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá