Mike Perry megverné a 'vékony és gyenge' Nate Diaz-t
MMA

Mike Perry megverné a 'vékony és gyenge' Nate Diaz-tMike "Platinum" Perry-t egyedül a barátnője készítette fel a legutóbbi meccsére Mickey Gall ellen, és sikeresen megszakította vereségsorozatát. Az önbizalomra lelt őrült bunyós fogta magát, és kihívta Nate Diaz-t.


Azt írta, simán meg tudná verni őt, és lenyomott egy kis bodyshaming-et is:

“Szerintem Nate vékony és gyenge, mint a szar, csakúgy, mint Mickey Gall. Félreértés ne essék, értékelem, amit a sportban elért, de állandóan guardra játszik a földön, és azt hiszi, hogy ezekkel a szúnyogcsípés ütéseivel tud bokszolni. Esélye sincs keményen megütni engem. Leütném, ahogy Jorge Masvidal tette, kijátszanám a guardját, half gaurd-ba kerülnék, ráülnék, pontosan az lenne, ami a Gall elleni meccsen. Jól bírja hosszú távon, biztos leállna velem bokszolni, de az erős ütéseim hatására lecsücsülne a földre. Nem utálom Nate-et, csak mindig is úgy gondoltam, hogy simán meg tudom őt verni, ilyen egyszerű az egész. Én nyerek." – magyarázza Perry.Ezek után két kérdésünk van hozzátok:

1. Szeretnétek látni ezt a meccset?

2. Ki nyerne?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá