Mike Perry kihívta az ellenfelét elvesztő Robbie Lawler-t
MMA

Mike Perry kihívta az ellenfelét elvesztő Robbie Lawler-t


Nyilván sokan örülnek, hogy vannak a UFC-ben olyan karakterek, mint Cejudo vagy Covington, akik kissé sajátos módon próbálják felhívni magukra a figyelmet, mindezt egy csöppnyi erőlködéssel és kínos megnyilvánulásokkal fűszerezve.

Aztán vannak olyan karakterek, akik pusztán magukat adják, bármikor képesek leállni öklözni bárkivel és olyan spontán nyilatkozatokat adnak, amikre a rekeszizmok garantáltan megedződnek. Ezzel nyerik el a közönséget maguknak és lesznek olyan híresek vagy híresebbek, mint például az előzőleg említett két úriember.

Mike Perry kérem szépen pont a második tábort erősíti. Egy mindig önmagát adó igazi harcos, aki szó szerint bárkivel és bárhol kiáll. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy most éppen Robbie Lawler ellen ugrana be, mivel Lawler-nek lesérült az eredetileg leegyezett ellenfele, Santiago Ponzinibbio.

Ezt a küzdelmet december 14-én rendezték volna a UFC 245 gáláján Las Vegasban de az argentin egy a küzdősportolók körében nagyon elterjedt Staphylococcus fertőzést kapott el. A hír hallatán Perry nem hezitált és egyből kihívta az egykori váltósúlyú (170 lbs/77 kg) bajnokot.Aki látta Perry utolsó küzdelmét Vicente Luque ellen az talán picit elcsodálkozva olvasta a híreket, mivel Perry-nek akkor gyakorlatilag félbe törött az orra és még most sem gyógyult meg teljesen. Mindezek ellenére már sparringol és készül a következő megmérettetésre, bárki is legyen az.

Szóval, ha az MMA Istenek is úgy akarják, akkor még Karácsony előtt megörvendeztethetnek minket egy igazi adok-kapok váltósúlyú küzdelemmel, ami akár a „people's main event” nevet is elnyerheti.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá