Mike Perry Conor McGregor nyomdokain (frissítve!)

Mike Perry Conor McGregor nyomdokain (frissítve!)


Forró talajra tévedt Mike Perry, a UFC váltósúlyú fenegyereke. Előkerült egy videón, amin "Platinum" látszólag összeszólalkozik valakivel vagy valakikkel egy bárban a barátnője,  Latory Gonzalez társaságában. Ez az összeszólalkozás egyre hangosabb és agresszívebb lesz, a lány próbálja csitítani párját, akire állítólag rá akarták hívni a rendőröket.


Perry felkapja a vizet azon, hogy ki fogják hívni rá a rendőröket, és azt mondják majd nekik, hogy ő megérintett valakit,. Ekkor megy oda hozzá egy öregebb fószer, nem kicsit flegmán, és hát olajat önt a tűzre, Perry "dagadt szarnak" hívja, és ha jól hallottuk, az öregtől elhangzik egy motherfucker is.


Az öreg és Perry egymásnak esik. A bunyó gyorsabban ér véget a UFC leggyorsabb befejezésénél (Jorge Masvidal KO-jánál), Mike kiüti az öreget, majd leül, hogy megvárja a rendőrséget, mint aki semmi rosszat nem tett. Ekkor még a barátnőjével is összeveszik, mert  Gonzalez teljesen kibukott a viselkedésén, mondván, hogy csak le akarták nyugtatni, senki sem akart bajt.


Perry "kibaszott kurvának" hívja a barátnőjét, mondván, hogy "nem az ő oldalán áll" egy ilyen helyzetben:


Mike Perry in a bar fight last night over someone “touching him”.

This is pretty disgusting behaviour from a UFC calibre fighter. Acting like a complete child.
pic.twitter.com/ZAuxZTtXtW

— MMA Eejit 🇮🇪 (@MMAEejit) July 8, 2020" target="_blank" rel="noreferrer noopener" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=&source=gmail&ust=1594369001151000&usg=AFQjCNGuZNtxOdzqaiWQyCKNzF3oyFhxrQ">


Perry-n egy Bunyószigetes póló (Fight Island) látható, de nem tudni pontosan, melyik este lőtték a videót.


Mondanunk sem kell, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan egy profi bunyóstól. Conor McGregor-nak is volt egy ilyen esete, ő egy kocsmában ütött meg egy középkorú férfit, később egy dádával megúszta az egész botrányt.


UPDATE: Mint utólag kiderült, Perry összesen három embert bántalmazott, köztük egy nőt is. A UFC bunyósa végül megvárta a rendőrök kiérkezését, és azt mondta nekik, őt támadták meg először, és az első bántalmazott férfi barátnőjét azért ütötte meg, mert az "nekitámadt a körmeivel".Mike azt mondta a zsaruknak, mert az első bántalmazott férfi beszólt valamit a barátnőjének, ezért lett idegbeteg. A kiütött öregúrt (a második férfi, akit megütött) állítólag kórházba kellett szállítani, mert eszméletlenre ütötte Perry, szó szerint. A férfi beütötte a fejét a betonba, amikor a földre zuhant.


A kórházban először nem emlékezett az esetre, de aztán beugrott neki minden, felidézte, hogy Perry ütött először. A videóban többször is elhangzik az "N" betűs szó, ami szintén nem volt szerencsés választás, hiszen nemrég volt a Black Lives Matter mozgalom.Rohadtul nagy mákja Perry-nek, hogy nem halt meg az öreg, mert akkor örökre búcsút mondhatott volna a karrierjének. Így most csak szabálysértéssel vádolják, 500 dolláros pénzbírsággal és egy bírósági tárgyalással megúszhatja az incidenst.

A váltósúlyú azt írta korábban a Twitteren (valószínűleg az incidens után), hogy aki publicban a képébe mászik, azt meg fogja ütni, hiszen a 2-3 méteres távolságtartást be kell tartani.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá