Mike Jackson rommá verte CM Punkot, de Dana White egyikőjük szolgálataira sem tart igényt
MMA

Mike Jackson rommá verte CM Punkot, de Dana White egyikőjük szolgálataira sem tart igényt


Egy bűnrossz, három menetes mérkőzésen maradt alul Mike Jackson ellen CM Punk a UFC 225: Whittaker vs Romero 2 PPV kártyájának első meccsén.CM Punk ugyan ha jó szívvel és figyelembe véve, hogy hazai pályán van, TALÁN megnyerte az első menetet.A második 2x5 perc egyértelműen a hasonlóan jó szar képességű ellenfelét illette.Jackson negyed órán át szarakodott CM Punkkal, lehet ha akarja, akkor simán be is fejezi a dolgot.Így döntéssel ért véget a meccs:A mutatványozás, arcoskodás túlzásba vitele miatt Dana White a gála utáni meccsen kijelentette, mehet a francba mind a kettő:
”CM Punk ennyi volt. 39 éves. Rendkívül jó ember. Kétszer adtunk neki sanszot. Ugyan nagy szívet mutatott, de itt a vége szerintem. Sokat kapott, nagyokat is. Jackson meg egy idióta, nem tudom ezelőtt mivel foglalkozott, de visszatérhet hozzá. Egy kibaszott idióta. Vége van itt neki is a Contender Series műsorba se való.”

Tehát a UFC talán kicsit a vad PRIDE időkre emlékeztető úgynevezett bemutatómeccse, dupla szívással ért véget. Egyikük se ide való, bár Punk ha amatőr szinten nyomná, talán fejlődhetne. De közel 40 évesen... mi maradt neki a sportban? Semmi. Dumb és Dumber is Mickey Galltól kaptak ki debütálásuk során, de semmi jelentősége a dolognak.

Viszlát Punk, a kísérlet sikeres volt, a beteg meghalt.Szólj hozzá