Mighty Mouse megnyerte a ONE légsúlyú tornáját
MMA

Mighty Mouse megnyerte a ONE légsúlyú tornáját


Bár Henry Cejudo-tól kikapott pontozással a UFC-ben 14 meccses nyerőszéria, még mindig őt tartják a legjobb légsúlyújának. A ONE-nál ezt be is bizonyította, ugyanis átigazolása után rögtön bedobták őt a mélyvízbe.

Ez a márciusban kezdődő légsúlyú Grand Prix torna volt, amit 3 meccs után meg is nyert DJ. A döntőben az akkor 13-1 mérlegű Danny "The King" Kingad-ot gyűrt le pontozással, egy nagyon pörgős mérkőzésen, amit a ONE ingyen nézhetővé tett (köszönjük!!):DJ ezek után kihívta a szervezet légsúlyú bajnokát, Adriano “Mikinho” Moraes-t (18-3), ami így egy igazi bajnok a bajnok ellen superfight lesz. Előtte persze ki kell pihennie a tornát, hiszen március óta azért 3 kemény meccset letolt, míg a legtöbb UFC-s csak kétszer bunyózik egy évben.

DJ örül neki, hogy 5 menetes meccsei jönnek, mert úgy érzi, így több ideje van kielemezni ellenfele hibáit, mint 3 alatt. Március körül várható a visszatérése.

Moraes egyébként iszonyat keménynek tűnik:Nagyon jó meccs lesz ez, de ne legyünk mohók, egyelőre nézzük vissza a légsúlyú torna döntőjét, és dumáljunk erről.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá