Mighty Mouse követeli a jussát a T.J. elleni superfightért
MMA

Mighty Mouse követeli a jussát a T.J. elleni superfightért


Bár most még vállproblémákkal küszködik, a július 7-i UFC 226-on valószínűleg láthatjuk már Demetrious "Mighty Mouse" Johnsont a ketrecben. Friss infók következnek, egyenesen tőle!
“Ezt a meccset akarom, és a UFC-nél is így éreznek. Elmondtam a menedzsereimnek, hogy mit akarok, és azt mondták, beszélnek a UFC-vel. Mindenki látja, milyen pozícióban vagyok, megérdemlem, hogy rendesen kifizessenek, hiszen ez tényleg egy superfight. Azt szeretném, ha egy olyan összeget ajánlanának, amire ha ránézek, azt mondjam, megéri bunyózni érte." – mondta DJ a hétfői MMA Hour-ban.

A UFC légsúlyú bajnoka nem mondta, hogy mennyit akar pontosan (talán tanult a Nate Diaz-ügyből? Lehetséges.), de valószínűleg elég nagy összegről van szó. Mindannyian reménykedhetünk, hogy összejön a deal, hiszen DJ a következőket ígérte:
“A menedzserek majd teszik a saját dolgukat, én majd meg az enyémet, jó műsort fogok szolgáltatni. Ki tudja, lehet, hogy egy olyan szubot mutatok majd be, amilyet még senki sem látott."Johnson (27–2–1) a UFC történelmének egyik legdominánsabb harcosa, ő a pound-for-pound király, és legutóbb olyan szubbal győzte le Ray Borg-ot, hogy elállt a világ szava. Hasonlításképp: Nate Diaz legutóbb 2,5 millió dolláros meccspénzt követelt a UFC-től, bár ezt nem adták meg neki. Na majd talán Mighty Mouse-nak megadják, megérdemelné.Szólj hozzá