Michael „Venom” Page apját többrendbeli nemi erőszakkal és bántalmazással vádolják

Michael „Venom” Page apját többrendbeli nemi erőszakkal és bántalmazással vádolják


Az áldozatok kiskorúak.


A háromszoros kick-box világbajnok Curtis Page, a Bellator-bunyós Michael „Venom” Page apja a vád szerint az utóbbi tíz évben 22 alkalommal követett el bántalmazást és/vagy erőszakot, a legfiatalabb áldozat 11 éves volt.

A 60 éves Page egy edzéseket tartott londonszerte, innen válogatta ki az áldozatait. Az ügyész a következőt mondta az ügyről:
Curtis Page egyfajta celebritás a küzdősportok világában. Mindenki ismeri, háromszoros világbajnok. Számos neveltje jutott el világ-és Európa-bajnokságokra. Azokra, akiket nem zaklatott, semmilyen negatív hatása nem volt, az ügyészség feltételezi, hogy kettős személyisége van.

Letartóztatásakor a britek küzdősport-szövetségének elnökségét vezette, és a kick-box szövetségükben is tisztségviselő volt. Page ráadásul hosszú ideje tartott edzéseket, mígnem három hölgy meg nem vádolta nemi erőszakkal. Elméletileg ez akkoriban történ, amikor szemináriumokat vezetett Londonban és Surreyban, 1985 és 1995 között. Az ügyészt idézve:
Az összes érintett lány apafigura nélkül élt, és felnéztek Mr. Page-re. Ő ezt kihasználva vert éket közéjük és a családjuk közé.

A legfiatalabb áldozata a bűncselekmény elkövetésekor 11 éves volt. Most 43, és évekig hallgatott a történtekről. A nyilvánosság elé lépéssel szeretné megakadályozni, hogy mással is megtörténjen, amiben neki volt része.

Összegezve az eljárás folytatódik, Page-t 6 rendbeli erőszakkal, ezzel összefüggésben 14 rendbeli támadással és 2 rendbeli liliomtiprással vádolják, 13 évnél fiatalabb áldozatokkal. A tárgyalások folynak, mi pedig elborzadtunk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá