Michael Chiesa szétverte Magny-t, kihívta Colby Covington-t
MMA

Michael Chiesa szétverte Magny-t, kihívta Colby Covington-t


A casual MMA rajongók – akik csak a nagy történésekről tudnak és csak a legnevesebb harcosok bunyóit nézik – látóterébe akkor került be Michael Chiesa igazán, amikor Kevin Lee-vel összekapott valamin egy sajtókonferencián. Az akkor 14-2 mérlegű harcos submission-ös vereséget szenvedett, aztán jött még egy ilyen bukó Anthony Pettis ellen.

Csillaga leáldozóban volt, a rajongók csak most ismerték meg, de már elpártoltak tőle, azt látva, hogy "állandóan kikap". Azóta Chiesa megtáltosodott. Egyre nagyobb és nagyobb neveket győzött le (Carlos Condit, Diego Sanchez, Rafael dos Anjos), és ma hajnalban a negyedik egymásutáni győzelmét is behúzta Neil Magny ellen.

A diadalittas versenyző a következő szavakkal rukkolt elő, ami meglepetésszerűen ért mindenkit:
"A választásoknak vége. Colby Covington, vége a műsorodnak! Téged akarlak, fiam!"

Aki esetleg nem tudná, Colby óriási Donald Trump hívő, többször is találkozott vele élőben, és az amerikai ex-elnök telefonon gratulált neki, amikor nyert. Csakúgy, mint Colby, nemrég Trump is vereséget szenvedett, Joe Biden-től kapott ki az amerikai elnökválasztáson.

Szóval Chiesa nagyon szép utat járt be. Fontos megjegyezni, hogy a 4 friss győzelmét váltósúlyban szerezte, tehát esetében előnyös, hogy nem nyírja ki a testét a durva fogyasztással a meccsek előtt, és inkább a "természetes súlyában" versenyez.

Jelenleg a 8. kiemelt váltósúlyban, Magny pedig a 9., szóval sok hellyel nem kerül feljebb, amikor a UFC update-eli a ranglistát. Colby az első kiemelt egyébként Kamaru Usman mögött és Gilbert Burns előtt, szóval nem hisszük, hogy nagyon izgatná egy Chiesa elleni bunyó.

De majd meglátjuk, mennyire tudott Michael a lelkébe taposni ezzel a Trumpos odaszúrással.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá