Micahel 'Venom' Page megint mészárolt egy jót (videó)

Micahel 'Venom' Page megint mészárolt egy jót (videó)


Sport karate alapállásával, leengedett karokkal operált távolról a nyúlánk Page, majd rögtön az első percben egy repülő térdessel kínálta meg Shinsho Anzai-t, aki lerogyott a földre, kapaszkodva Növényi Norbi csapattársába. MVP még megpróbált egy lábbal bevinni neki egy térdest, de nem sikerült.

A japán végül kiszabadult, mehetett tovább a bunyó. MVP-t tényleg nem zavarta meg az az egyetlen veresége, ami Douglas Lima ellen becsúszott, ugyanabban a stílusban bunyózott, mint eddig.

Még mindig az első menetnél járunk, távolról kap sokat a japán, aztán a földön találta magát egy bal-jobb kombó után. Page nem ment rá a ground-and-pound-ra (ritkán megy rá), szokása szerint megállt, amikor az ellenfele földet ért. Amint látta, hogy felkel, mutatta neki, hogy "gyere csak, kelj fel, folytassuk!"

Anzai arcának bal oldala már vérzett. Szürreálisan látványos mozdulatok következtek Page-től, rajta kívül senki sem rúg így a világon, talán csak egy capoeira-s. Shinsho a menet végén kifordult, de Page nem tudta befejezni a küzdelmet. Nem csodálkoztam volna, ha a menetek között feladja a japán.

De nem tette.

Közben ne felejtsük el, hogy egy UFC-s veteránról beszélünk, 11 győzelméből 7 (T)KO, a Pancrase középsúlyú világbajnoka volt régebben.

A második menetben úgy rontott neki MVP, mint egy bika a matadornak. Sajnos ritkán történik olyan, hogy a bika kivégzi a matadort, de most ez történt: bekapott egy jobbost, és harmadjára is aföldön találta magát. MVP elsétált, a bíró pedig beszüntette a meccset, teljesen jogosan:Anzai egy perc után is nehezen állt talpra, Page pedig nagyon sportszerűen letérdelve figyelte, hogy minden rendben lesz-e vele.

Örülhet a Bellator, hogy náluk van MVP, mert nála szórakoztatóbb harcost nehéz találni. Talán nem is lehet.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá