Menedzsere szerint Henry Cejudo még idén nyáron bunyózik
MMA

Menedzsere szerint Henry Cejudo még idén nyáron bunyózik


Miután Henry Cejudo sikeresen megvédte a második – harmatsúlyú – bajnoki övét is Dominick Cruz-zal szemben, azt mondta, visszavonul. Mindent elért már a sportban (dupla súlycsoportos bajnok, mindkét címét megvédte és emellett van egy olimpiai aranyérme is) és szeretne a családi életére koncentrálni.

Ez azért lenne nagy kár nekünk, rajongóknak, mert Cejudo még fiatal (33 éves), és rengeteg jó bunyót láthatnánk még tőle, ha aktív maradna.

Menedzsere, Ali Abdelaziz most meglepő módon azt nyilatkozta, hogy még idén nyáron látni fogjuk Cejudo-t a ketrecben:
"Nem hiszem, hogy Henry valóban visszavonul. Khabibbal is mindig ez van: a meccsei után azt hiszem, befejezi, aztán két hétre rá azt kérdezi tőlem, hogy ki ellen mérkőzzön újra. Ezek a srácok az életük legjobb formájában vannak. A meccsekért nagy pénzeket kapnak. Szóval nem látom értelmét a visszavonulásnak. Henry lábai előtt hever most mindenki. Nem hiszem, hogy visszavonul. Szerintem már nyáron bunyózni fog."

"Triple C" nagyon durván lobbizott azért, hogy megküzdhessen Jose Aldo-val, az örökségének még jobbat tenne, ha legyőzné őt is, akit sokan minden idők egyik legjobb pehelysúlyújának tartanak. Petr Yan is ott van még, mint potenciális ellenfél, és Aljamain Sterling is nagyon közel van már egy címmeccshez.

Ráadásul egy podcast-ben Henry elárulta Logan Paul-nak, hogy kísérti, hogy ő legyen az első ember a földön, aki három súlycsoportban tudott bajnok lenni a UFC-ben, így már nem Tricple C, hanem C4 lenne az új beceneve. Ehhez Alexander Volkanovskit kellene megvernie pehelysúlyban.

Szerintetek mi lesz? Bunyózik még Cejudo, vagy tartja magát az ígéretéhez?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá