Melvin Guillard megbukott a cuccteszten
MMA

Melvin Guillard megbukott a cuccteszten


Ez pedig nem sok jót jelent neki a karrierje szempontjából, akár még a Bellator-ból is repülhet.Pár évvel ezelőtt úgy beszélhettünk Melvin-ről, mint az UFC egyik ígéretes bajnoki kihívójáról, aki azonban a célegyenes előtt rendre megtorpant. Sorozatos vereségei miatt távoznia kellett a szervezettől, és a WSOF-ben sem tudott maradandót alkotni. Kellett persze ehhez az is, hogy gyakorlatilag többször váltott csapatot, mint alsónadrágot, ami rendszeresen kihatott a teljesítményére. A Bellator-ban sem kezdett túl fényesen, első két meccsét elbukta, ráadásul Derek Campos ellen csúnya kiütésbe nézett bele. Ugyan legutóbb David Rickels ellen sikerült megcsípnie a győzelmet, most kiderült, hogy a vizsgálatok során Guillard vizeletében nem megengedett szert találtak, ami ugyan nem számít teljesítmény fokozónak, a használata mégis tilos. A mérkőzés eredményét így No Contest-re változtatták, Melvin pedig a 10 ezer dolláros pénzbírság mellé 1 éves eltiltást is kapott. Ez az ő szempontjából döntő lehet, nagy kérdés, hogy Coker továbbra is ragaszkodik-e hozzá. A 2007-es esztendőben Melvin bukott már le az Atlétikai Bizottság előtt, akkor kokain használat miatt, amiért 2000 dolláros büntetést, valamint 8 hónapos eltiltást kapott.

H.Ákos


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá