Megvolt a bejelentés: összecsap Petr Yan és Marlon Moraes!
MMA

Megvolt a bejelentés: összecsap Petr Yan és Marlon Moraes!


A UFC Kazahsztánban hozza le Petr "No Mercy" Yan és Marlon "Magic" Moraes összecsapását június 13-án, amennyiben a koronavírus addig fel nem emészti a világot (csak vicceltem).

Az összecsapás azért ennyire forró, mert Moraes (23-6-1) legutóbb pontozással "megverte" a súlycsoportban debütáló pehelysúlyú ex-bajnokot, Jose Aldo-t, Yan pedig iszonyatosan megverte Uriah Faber-t, fejrúgással végzett a bunyólegendával:A hazai pályát ő élvezheti, ugyanis orosz nemzetiségű. Petr jól összeszólalkozott a dupla divíziós bajnok Henry Cejudo-val, miután Henry nem őt, hanem Aldo-t hívta ki.

Óhaját a UFC meghallgatta, Henry Aldo-t kapta meg a UFC matchmakereitől, ezt az összecsapást egy hónappal korábban, május 9-én láthatjuk.

Érdekesen alakul tehát a harmatsúly ezzel a 4 kiváló versenyzővel.

Tippek a győzelmekre?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá