Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Tyron Woodley
MMA

Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Tyron Woodley


Egy jó ideje téma már, mikor és ki ellen tér vissza akcióba Tyron Woodley. A volt váltósúlyú bajnok-ot játszi könnyedséggel verte meg Kamaru Usman 5 éves veretlenségi sorozat után 2019. márciusában.

A győzelem olyan sima volt, hogy az ég világon senkinek sem jutott eszébe egy esetleges visszavágó, még korai és indokolatlan lenne. Ellenben kihívói szép számmal voltak, felsorolni is nehéz: Colby Covington, Jorge Masvidal, Leon Edwards... ráadásul Woodley is hívogatott ki ellenfeleket, többek között Conor McGregort is.

Ma jött a hír, hogy Woodley következő ellenfele egyikőjük sem lesz. Gilbert Burns előzte be a bagázs minden tagját, annak ellenére, hogy mögöttük kullog (6.) a ranglistán.

Az összecsapásra még a hónapban, egészen pontosan május 30-án kerít sort a UFC, helyszín azonban még nincs, de tervben van Las Vegas, illetve ha ott nem indítják újra az életet, akkor Arizona, természetesen ugyanazon óvintézkedések mellett, amik a múlt heti tripla UFC gálán voltak.

Gilbert 5 meccses nyereségszériában van, legutóbb Demian Maia-t TKO-zta kíméletlenül.

 

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá