Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Fabricio Werdum
MMA

Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Fabricio Werdum


Belecsapunk a lecsóba: Alexey Oleynik lesz az ellenfele Fabricio Werdum-nak a UFC 250 számozott gálán. A brazil május 9-én rombolhat neki a kőkemény orosznak, akinek mérlegétől nemhogy az MMA fanok, de még a legjobb MMA bunyósok is hanyatt dobják magukat: 58–13–1.

Ez bizony akárhányszor is számoljuk, 72 profi meccs összesen.

Werdum megkapja azt az előnyt, hogy Brazíliában bunyózhat vele, de nem tudjuk, mennyi ringrozsda telepedett rá, ugyanis 2018. márciusa óta nem mérkőzött. Ekkor ütötte ki Volkov. Oleynik lett volna erdetileg is a következő ellenfele, de mivel több illegális szteroiddal is megbukott, két éves eltiltást kapott az USADA-tól büntiként.

Werdum azt mondta, a hatóság spiclinek akarta használni, felajánlották neki, hogy kevesebb büntetést kap, amennyiben elárulja, ki cuccozik még. A brazil először visszautasította az ajánlatot, vagy legalábbis ezt hazudta. Ugyanis később csökkentették a büntetését, ami egyértelműen azt jelzi, hogy engedett a sötét oldal csábításának.

A UFC egykori nehézsúlyú bajnoka, Fedor Emelianenko első igazi legyőzője azt üzente az orosznak, hogy a földharcban nem lesz esélye, neki ugyanis jobb a jitsuja.

Oleynik legutóbb fojtással győzött a UFC-ben. Ilyen hírek után nem nehéz inkább neki drukkolni.

Hajrá, Oleynik!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá