Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Borics Ádám

Megvan, mikor és ki ellen tér vissza Borics Ádám


Örömünkre szolgál, hogy ismét egy magyar vonatkozású MMA hírről számolhatunk be nektek. Méghozzá egy jó hírről, ugyanis Borics "The Kid" Ádám megerősített portálunknak, hogy igaz a hír, mely szerint augusztus 7-én tér vissza Derek Campos ellen.

A Kölyök (14-1) köztes súlyban, 68 kg-ban bunyózik majd a Bellator 243: Chandler vs. Henderson 2-n, és bár senkit sem szabad lebecsülni ebben a sportban, ennek a csatának ő a nagy esélyese.

Campos egy tapasztalt veterán, 20-10 a mérlege, korábban könnyűsúlyú volt, aztán váltott pehelysúlyra. Legnagyobb skalpja Melvin Guillard volt, legutóbbi 5 meccséből csak egyet tudott megnyerni (Daniel Straus ellen), és 5 évvel idősebb Ádámnál.Minden idők legsikeresebb magyar MMA versenyzője legutóbb beleszaladt egy fojtásos vereségbe a Bellator pehelysúlyú Grand Prix tornáján Darrion Caldwell ellen. Ez volt élete első veresége a profik között. Korábban TKO-val legyőzte Pat Curran-t, a többszörös korábbi pehelysúlyú Bellator-bajnokot, és a védjegyének számító repülő térdessel (sokszor megkapja a Flyign Kid becenevet is emiatt) siklatta ki Aaron Pico hype-vonatát.

Ugyan vérzett a szívünk, amikor kikapott, de tudjuk, hogy egy vereségből néha sokkal többet lehet tanulni, mint egy győzelemből, ezért érzésünk szerint ez az apró kis bökkenő inkább tett jót Ádám karrierjének, mint rosszat.

Ádám már alá is írta a meccs szerződését, és érdekesség, hogy a kép alatt csapattársa, Gilbert Burns biztatja, "a jövő bajnokának" nevezve őt:A gálán olyan nevek szerepelnek majd, mint Benson Henderson, Matt Mitrione, Michael Chandler vagy Myles Jury.

WAAR, Kölyök!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá