Megvan, mi lett Badr Hari lábával

Megvan, mi lett Badr Hari lábával


Mint azt bizonyára ti is láttátok, Badr Hari a második menetben elég látványosan lesérült Rico Verhoeven ellen. Nem is tudta folytatni a győzelmi hadjáratát a marokkói, hordágyon kellett kivinni őt a küzdőtérről.

Mivel nem lehetett tudni, pontosan mennyire komoly a sérülés, beindultak a találgatások meg a pletykák, többek között olyanok is, hogy Hari csak "színlelte", hogy megsérült (az ég adta egy világon semmi oka nem volt rá – a szerk.).

"The Baddest" az Instagramon adott némi visszajelzést a rajongóinak, biztosított minket afelől, hogy folytatja, nem vonul vissza. Most ismét egy értékes Insta-poszt született tőle, melyben elárulja, mije sérült meg:

"Az Acibadem International Medical Center orvosi csapata megerősítette, hogy bokaszalag sérülést szenvedtem a meccsen. Néhány hét pihenés és szigorú keretek közé szorított rehabilitáció után visszatérek, hogy elérjem az összes kitűzött céljainkat." – írta a félelmetes KO-aránnyal rendelkező bunyólegenda.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá