Megvan, ki lesz Borics Ádám ellenfele a Bellator 250-en

Megvan, ki lesz Borics Ádám ellenfele a Bellator 250-en


Mint azt korábban megírtuk nektek, október 29-én tér vissza a Bellator ketrecébe hazánk egyik büszkesége, Borics Ádám. Most már az is megvan, ki lesz az ellenfele. A rejtélyes alakról maga "A Kölyök" rántotta le a leplet:
"Erick Sanchez ellen lépek ketrecbe." – írta a Facebookján. Hozzátette: "Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött. De örülök, hogy újra lehetőséget kaptam, hogy bunyózhassak. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tudok ketrecbe lépni ami nagyszerű. Ami az extra jó hír, az hogy a Youtube-on élőben fogjátok tudni nézni otthonról is. Köszönöm, hogy velem vagytok 🇭🇺🙏❤️ The Kid 2.0 is coming ☝️"

Az amerikai Sanchez mérlege 9-5, a Team Alpha Male tagja, legutóbbi mérkőzésénél pontozással kikapott a Combate Amerikas nevű szervezetnél. Ez lesz az első Bellatoros mérkőzése, az 5 veresége közül mindegyik pontozásos, mindössze 1-szer tudták őt finiselni.

Ádám ezzel szemben 15-1-es profi mérleggel büszkélkedhet, és talán nem kell részleteznünk, de legutóbb Mike Hamel megosztott pontozásos legyőzésével rázta le magáról az élete első veresége után rárakódott stresszt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá