Megvan a május 23-i UFC-gála helyszíne is
MMA

Megvan a május 23-i UFC-gála helyszíne is


Las Vegas-ban, Nevada államban rendezik a gálát május 23-án, ez lesz a második helyszín a koronavírus járvány alatt. A UFC már eldöntötte, a tripla gálát (május 9, 13 és 16) Floridában fogják lebonyolítani, és White ma örömmel jelentette be a helyváltoztatást:
"Míg mindenki a kibaszott seggét meresztette és a lábát lógatta karantén alatt, mi kidolgoztuk a kibaszott belünket. Őrült háborúkat vívtunk minden nap azért, hogy összejöjjön ez a gála. Megcsináltuk. Pedig ránk szóltak, hogy álljunk le. Nem tettük. Szombaton jövünk. Aztán szerdán és szombaton is. Aztán Vegasba jövünk és ott rendezünk gálát május 23-án."

Minden bizonnyal a sokat emlegetett UFC Apex lesz a helyszín.

Az is kiderült, hogy a mostani gálán nem lesznek meccs utáni interjúk a koronavírus miatt, a szakkommentátor-csapat pedig Joe Rogan-ból, Daniel Cormier-ből és Jon Anik-ból fog állni, ezt a felállást már megszokhatta azt, aki nem a Sport TV-n nézi a gálákat.

A győztes bunyós egy külön szobában ad majd interjút Rogan-nek, fertőtlenített mikrofonon keresztül, az Octagontól távol. Nem csak a bunyók lesznek érdekesek a gálán, hanem maga a lebonyolítás. A bunyók is extra érdekesek lesznek, mert hallani fogjuk, ahogy a bunyósok erőlködnek, lélegeznek, és az edzői instrukciók is hallhatóak lesznek.

EPEKEDVE várjuk! Érdemes lesz az egészet végignézni, az elejétől a végéig.

By the way, az atlétákat tesztelik koronavírusra, Tony Ferguson tesztjét itt nézheted meg... De figyelmeztetünk, 18+-os az anyag.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá