Megújult a TOTALDAMAGE.hu!

Megújult a TOTALDAMAGE.hu!


Megújult külsővel hódít és dübörög tovább Magyarország legnépszerűbb küzdősport magazinja, a TOTALDAMAGE.hu.

Az új dizájn egy kicsit más és egy kicsit a megszokott. A világot nem váltottuk meg, hiszen a jó dolgokon nem érdemes változtatni, és úgy vettük észre, hogy eddig is szerettétek látogatni az oldalunkat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy havi szinten több, mint 100 ezren olvastok bennünket, amit ezúton is nagyon köszönünk.

Pár változtatást azért eszközöltünk, hogy haladjunk a korral, így a jövőben

ilyen szép kiemeléseket is olvashattok nálunk.

Új videós rovatot indítottunk, ide azok a cikkek kerülnek majd (feltöltés alatt!, amelyekben érdekes videókat nézhettek egy csokorba gyűjtve. A Szakál Joe és S. Kovács Ádám-vezette Ground N' Pound show is külön felületet kapott, a SHOP gombra kattintva pedig a TDMG Webstore-t érhetitek el kényelmesen, amennyiben TOTALDAMAGE cuccokat (rashguard, póló, stb.) szeretnétek.

Többen is kérdeztétek tőlünk, hogyan járulhatnátok hozzá a magazin és a szerkesztőség támogatásához illetve a további fejlődéshez, hiszen a TOTALDAMAGE a közös szerelmünk. Már erre is van mód. Kérjük, amennyiben teheted, támogasd munkánkat PayPal-on, vagy banki utalással. Minden felajánlásnak örülünk, és minden beérkezett összeg motivál minket abban, hogy egyre jobb és jobb tartalmakat, videókat gyárthassunk Nektek.

Az is nagyon sokat segít, ha az Adblockert kikapcsoljátok, ugyanis részben reklámokból tartjuk fel a honlapot.

Ja, és aki esetleg nem tudná, Instánk is van, kövessetek bennünket ott is!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá