Megszólalt a srác, akinek összetörte a telefonját Conor McGregor

Megszólalt a srác, akinek összetörte a telefonját Conor McGregor


Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az ír szupersztárt hétfőn letartóztatták Floridában, miután egyik rajongója kezéből kiverte a telefonját, aki épp képet akart csinálni róla. Ugrált párat a telón, majd magával vitte. Az arc feljelentette, Conort begyűjtötték, 12.500 dollár fejében meg kisétált a hűvösről.

Most Ahmed Abdirzak, az "áldozat" szemszögéből megtudtuk, mi történt pontosan, odaugrok a TMZ-nek adott interjúja lényeges részéhez:

“Megláttuk McGregort. Elővettem a telefonom, hogy lefényképezzem, és ebben a pillanatban látom, hogy Conor megindult felém, nyújtotta a kezét, hogy kezet fogjunk. Kezet is fogtunk, de hirtelen odahúzott magához, elvette a telefonom, és a földhöz vágta. Azt mondta, menjek a picsába a közeléből. Eközben a testőrei körbevettek, eltoltak tőle, de láttam, hogy megtaposta az iPhone-omat, aztán nevetve zsebre tette.

Aztán visszasétált az autójához, tudjátok, a védjegyévé vált renyhe mozgásával, és elhajtottak.” – mondta Abdirzak, aki korábban azt is állította, hogy a telefon "ezer dollárt" ér.

Namost. Egy 8-as iPhone-ról beszélünk, ami újonnan ennek az összegnek a feléért is elérhető.Conor a buszos incidensért 25 óra közmunkát kapott, itt most személyi sérülés nem történt, úgyhogy enyhébb büntetést jósolok az ügyben.

Ahmedet egyébként az zavarja a legjobban a dologban, hogy voltak a telefonon olyan el nem mentett képek pl. a kisfiáról, amiket már sosem lát viszont. Állítólag van videó az esetről, ami hamarosan publikálva lesz. Meglátjuk.


Szólj hozzá