Meglepetés: Stefan Struve vs. Ben Rothwell bunyó jön!
MMA

Meglepetés: Stefan Struve vs. Ben Rothwell bunyó jön!


Stefan három elveszített meccs után kopogtatta idén Marcos Rogério de Limát, a meccs után pedig könnyes szemekkel üzente meg a világnak, hogy úgy néz ki, itt a vége, visszavonul.A nehézsúlyú óriás elég bizonytalannak tűnt, és most kiderült, hogy nem véletlenül éreztük így.

Ugyanis már szervezik a meccsét Ben Rothwell-lel, melynek időpontja december 7 lesz.

Mint ismeretes, Stefan szívének egészsége nem 100%-os, a fiatal holland ezért is fontolta meg elég erősen a visszavonulást. Most jó íhreket kaptunk felőle a menedzserértől:

“Stefan kipihente magát, és feltöltődött energiával. Nem mondta 100%-osra, hogy visszavonul. Még fiatal, 31 éves, és a pihenése alatt rájött, hogy a bunyó az élete. A UFC új szerződést írt alá vele, amivel rengeteg pénzt kereshet. Meg is érdemli, ő egy nagyon jól reklámozható veterán harcos, rengeteg bónuszt kapott a UFC-ben, rengeteg győzelme, finise és izgalmas bunyója volt."

Hogy Rothwell-t se hagyjuk szó nélkül: most ő is ugyanabban a szar helyzetben van, amiben Struve volt. Három meccset veszített egymás után, pedig előtte ÓRIÁSIT menetelt: legyőzte többek között Alistair Overeemet, Matt Mitrione-t és Josh Barnett-et is, a Matt elleni győzelme után pedig megadta minden idők egyik legpazarabb meccs utáni nyilatkozatát, ígérve, hogy a nehézsúlyt dominálni fogja a következő években:Szólj hozzá